Hockeyclub

Hockeyclub kun je vinden aan de Vuurlijn 30 in De Kwakel.

Meer informatie over Hockeyclub in De Kwakel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in De Kwakel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub in De Kwakel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub in De Kwakel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Vuurlijn 30 in De Kwakel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook