Hockeyclub Hilvarenbeek

Hockeyclub Hilvarenbeek kun je vinden aan de De Roodloop, Roodloop 1 in Hilvarenbeek.

Meer informatie over Hockeyclub Hilvarenbeek in Hilvarenbeek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hilvarenbeek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Hilvarenbeek wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Hilvarenbeek in Hilvarenbeek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Hilvarenbeek vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Hilvarenbeek in Hilvarenbeek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Hilvarenbeek ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Roodloop, Roodloop 1 in Hilvarenbeek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 505 4558, of door te mailen via de website: http://www.hilverhockey.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Hilvarenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Hilvarenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Hilvarenbeek

Bezoekers bekeken ook