Mixed Hockey Club Oss

Mixed Hockey Club Oss kun je vinden aan de Macharenseweg 14 in Oss.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Oss in Oss

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oss of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Oss wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Oss in Oss is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Oss vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Oss in Oss meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Oss ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Macharenseweg 14 in Oss. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://mhc-oss.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Oss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Oss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Oss

Bezoekers bekeken ook