Mixed Hockey Club Uitgeest

Mixed Hockey Club Uitgeest kun je vinden aan de De Koog, Niesvenstraat 16 in Uitgeest.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Uitgeest in Uitgeest

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Uitgeest of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Uitgeest wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Uitgeest in Uitgeest is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Uitgeest vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Uitgeest in Uitgeest meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Uitgeest ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Koog, Niesvenstraat 16 in Uitgeest. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 251 314 127, of door te mailen via de website: http://www.mhcu.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Uitgeest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Uitgeest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Uitgeest

Bezoekers bekeken ook