HC Horst

HC Horst kun je vinden aan de Gebroeders van Doornelaan 126 in Horst.

Meer informatie over HC Horst in Horst

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Horst of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Horst wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Horst in Horst is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Horst vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Horst in Horst meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Horst ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Gebroeders van Doornelaan 126 in Horst. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 77 398 4034, of door te mailen via de website: http://www.hchorst.nl/

Hoe kom je bij HC Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Horst

Bezoekers bekeken ook