MHC Soest

MHC Soest kun je vinden aan de Bosstraat 88 in Soest.

Meer informatie over MHC Soest in Soest

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Soest of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Soest wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Soest in Soest is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Soest vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Soest in Soest meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Soest ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bosstraat 88 in Soest. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 601 4669, of door te mailen via de website: http://www.mhcsoest.nl/

Hoe kom je bij MHC Soest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Soest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Soest

Bezoekers bekeken ook