Hockeyclub Mistral

Hockeyclub Mistral kun je vinden aan de Baanvelden 11C in Rucphen.

Meer informatie over Hockeyclub Mistral in Rucphen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rucphen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Mistral wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Mistral in Rucphen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Mistral vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Mistral in Rucphen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Mistral ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Baanvelden 11C in Rucphen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 165 329 758, of door te mailen via de website: http://www.hcmistral.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Mistral? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Mistral het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Mistral

Bezoekers bekeken ook