Mixed Hockey Club Barneveld

Mixed Hockey Club Barneveld kun je vinden aan de Wethouder Rebellaan 144 in Barneveld.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Barneveld in Barneveld

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Barneveld of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Barneveld wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Barneveld in Barneveld is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Barneveld vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Barneveld in Barneveld meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Barneveld ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wethouder Rebellaan 144 in Barneveld. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.mhcbarneveld.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Barneveld

Bezoekers bekeken ook