Hockeyclub Geldermalsen

Hockeyclub Geldermalsen kun je vinden aan de Randweg 5 in Geldermalsen.

Meer informatie over Hockeyclub Geldermalsen in Geldermalsen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geldermalsen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Geldermalsen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Geldermalsen in Geldermalsen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Geldermalsen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Geldermalsen in Geldermalsen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Geldermalsen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Randweg 5 in Geldermalsen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 345 575 737, of door te mailen via de website: http://www.hcgeldermalsen.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook