HC Winsum

HC Winsum kun je vinden aan de Wierdaweg 14 in Winsum.

Meer informatie over HC Winsum in Winsum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Winsum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Winsum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Winsum in Winsum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Winsum vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Winsum in Winsum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Winsum ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wierdaweg 14 in Winsum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hcwinsum.nl/

Hoe kom je bij HC Winsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Winsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Winsum

Bezoekers bekeken ook