mijntjebv

mijntjebv kun je vinden aan de Sterrenlaan in Eindhoven.

Meer informatie over mijntjebv in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is mijntjebv wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, mijntjebv in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is mijntjebv vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is mijntjebv in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over mijntjebv ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sterrenlaan in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 19777131, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij mijntjebv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mijntjebv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. mijntjebv

Bezoekers bekeken ook