Hockeyclub Oude IJsselstreek

Hockeyclub Oude IJsselstreek kun je vinden aan de Veld 1,, Industrieweg 2 in Ulft.

Meer informatie over Hockeyclub Oude IJsselstreek in Ulft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ulft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Oude IJsselstreek wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Oude IJsselstreek in Ulft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Oude IJsselstreek vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Oude IJsselstreek in Ulft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Oude IJsselstreek ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Veld 1,, Industrieweg 2 in Ulft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hcoij.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Oude IJsselstreek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Oude IJsselstreek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockeyclub Oude IJsselstreek

Bezoekers bekeken ook