MHC Best

MHC Best kun je vinden aan de Sportlaan 6-A in Best.

Meer informatie over MHC Best in Best

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Best of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Best wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Best in Best is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Best vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Best in Best meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Best ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 6-A in Best. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 499 399 393, of door te mailen via de website: http://www.mhcbest.nl/

Hoe kom je bij MHC Best? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Best het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Best

Bezoekers bekeken ook