Mixed Hockey Club Hoevelaken

Mixed Hockey Club Hoevelaken kun je vinden aan de Weidelaan 31 in Hoevelaken.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Hoevelaken in Hoevelaken

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoevelaken of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Hoevelaken wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Hoevelaken in Hoevelaken is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Hoevelaken vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Hoevelaken in Hoevelaken meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Hoevelaken ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Weidelaan 31 in Hoevelaken. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 253 4320, of door te mailen via de website: http://www.mhch.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook