Hockey District

Hockey District kun je vinden aan de Arent Janszoon Ernststraat 865B in Amsterdam.

Meer informatie over Hockey District in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey District wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey District in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey District vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey District in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey District ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Arent Janszoon Ernststraat 865B in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 771 7211, of door te mailen via de website: http://www.hockeydistrict.nl/

Hoe kom je bij Hockey District? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey District het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey District

Bezoekers bekeken ook