Mervo Sport

Mervo Sport kun je vinden aan de Lange Brugstraat 16 in Breda.

Meer informatie over Mervo Sport in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mervo Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mervo Sport in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mervo Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mervo Sport in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mervo Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Lange Brugstraat 16 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://mervosport.nl/

Hoe kom je bij Mervo Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mervo Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Mervo Sport

Bezoekers bekeken ook