Hyro Sports Amsterdam

Hyro Sports Amsterdam kun je vinden aan de Christiaan Huygensplein 10 in Amsterdam.

Meer informatie over Hyro Sports Amsterdam in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hyro Sports Amsterdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hyro Sports Amsterdam in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hyro Sports Amsterdam vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hyro Sports Amsterdam in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hyro Sports Amsterdam ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Christiaan Huygensplein 10 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 044 0322, of door te mailen via de website: http://hyro.nl/

Hoe kom je bij Hyro Sports Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hyro Sports Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hyro Sports Amsterdam

Bezoekers bekeken ook