Hockey Dreams Foundation

Hockey Dreams Foundation kun je vinden aan de Van Tuyll van Serooskerkenweg 114 in Amsterdam.

Meer informatie over Hockey Dreams Foundation in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Dreams Foundation wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hoofdkantoor is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Dreams Foundation in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hoofdkantoor om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Dreams Foundation vooral een Hoofdkantoor waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Dreams Foundation in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Dreams Foundation ? Je kunt de Hoofdkantoor bezoeken op Van Tuyll van Serooskerkenweg 114 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hockeydreams.nl/

Hoe kom je bij Hockey Dreams Foundation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Dreams Foundation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Dreams Foundation

Bezoekers bekeken ook