Princess Traveller B.V.

Princess Traveller B.V. kun je vinden aan de Raadhuisstraat 6 in Breda.

Meer informatie over Princess Traveller B.V. in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Princess Traveller B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hoofdkantoor is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Princess Traveller B.V. in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hoofdkantoor om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Princess Traveller B.V. vooral een Hoofdkantoor waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Princess Traveller B.V. in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Princess Traveller B.V. ? Je kunt de Hoofdkantoor bezoeken op Raadhuisstraat 6 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 530 0350, of door te mailen via de website: http://www.princesstraveller.com/

Hoe kom je bij Princess Traveller B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Princess Traveller B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Princess Traveller B.V.

Bezoekers bekeken ook