Hockeyclub UNO

Hockeyclub UNO kun je vinden aan de Campinadreef (navigeren, Rio de Janeirodreef 203 a in Utrecht.

Meer informatie over Hockeyclub UNO in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub UNO wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hoofdkantoor is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub UNO in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hoofdkantoor om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub UNO vooral een Hoofdkantoor waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub UNO in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub UNO ? Je kunt de Hoofdkantoor bezoeken op Campinadreef (navigeren, Rio de Janeirodreef 203 a in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubuno.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub UNO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub UNO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub UNO

Bezoekers bekeken ook