Nijmegen mixed hockey club, nijmegen

Nijmegen mixed hockey club, nijmegen kun je vinden aan de d'Almarasweg in Nijmegen.

Meer informatie over Nijmegen mixed hockey club, nijmegen in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Nijmegen mixed hockey club, nijmegen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hoofdkantoor is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Nijmegen mixed hockey club, nijmegen in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hoofdkantoor om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Nijmegen mixed hockey club, nijmegen vooral een Hoofdkantoor waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Nijmegen mixed hockey club, nijmegen in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Nijmegen mixed hockey club, nijmegen ? Je kunt de Hoofdkantoor bezoeken op d'Almarasweg in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Nijmegen mixed hockey club, nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmegen mixed hockey club, nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Nijmegen mixed hockey club, nijmegen

Bezoekers bekeken ook