Yoursportplanner

Yoursportplanner kun je vinden aan de Korte Vondelstraat 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Yoursportplanner in Alkmaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alkmaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Yoursportplanner wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hoofdkantoor is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Yoursportplanner in Alkmaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hoofdkantoor om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Yoursportplanner vooral een Hoofdkantoor waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Yoursportplanner in Alkmaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Yoursportplanner ? Je kunt de Hoofdkantoor bezoeken op Korte Vondelstraat 7 in Alkmaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 72 737 0224, of door te mailen via de website: https://www.yoursportplanner.com/

Hoe kom je bij Yoursportplanner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoursportplanner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Yoursportplanner

Bezoekers bekeken ook