Houx Sport

Houx Sport kun je vinden aan de Nieuwstad 17 in Zutphen.

Meer informatie over Houx Sport in Zutphen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zutphen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Houx Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Houx Sport in Zutphen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Houx Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Houx Sport in Zutphen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Houx Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Nieuwstad 17 in Zutphen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 575 515 310, of door te mailen via de website: http://houx.jouwsportzaak.nl/

Hoe kom je bij Houx Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houx Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Houx Sport

Bezoekers bekeken ook