Jumbo Hockey Heemstede

Jumbo Hockey Heemstede kun je vinden aan de Raadhuisstraat 26 in Heemstede.

Meer informatie over Jumbo Hockey Heemstede in Heemstede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heemstede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Hockey Heemstede wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Hockey Heemstede in Heemstede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Hockey Heemstede vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Hockey Heemstede in Heemstede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Hockey Heemstede ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Raadhuisstraat 26 in Heemstede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 532 2428, of door te mailen via de website: https://www.jumbohockey.com/

Hoe kom je bij Jumbo Hockey Heemstede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Hockey Heemstede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jumbo Hockey Heemstede

Bezoekers bekeken ook