Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer.

Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. kun je vinden aan de Kerkstraat 22 in Holten.

Meer informatie over Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. in Holten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Holten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. in Holten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. in Holten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kerkstraat 22 in Holten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 28391729, of door te mailen via de website: https://www.egbertssport.nl/

Hoe kom je bij Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Egbertssport - Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Egbertssport – Sportwinkel voor Voetbal, Hockey, Tennis en meer.

Bezoekers bekeken ook