Floorballstore

Floorballstore kun je vinden aan de Weg voor de Jagerskampen 46 in Haren.

Meer informatie over Floorballstore in Haren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Floorballstore wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Floorballstore in Haren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Floorballstore vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Floorballstore in Haren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Floorballstore ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Weg voor de Jagerskampen 46 in Haren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 19679550, of door te mailen via de website: https://www.floorballstore.nl/

Hoe kom je bij Floorballstore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Floorballstore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Floorballstore

Bezoekers bekeken ook