Austria Sport

Austria Sport kun je vinden aan de Rijksweg 209 in Malden.

Meer informatie over Austria Sport in Malden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Malden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Austria Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Austria Sport in Malden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Austria Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Austria Sport in Malden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Austria Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Rijksweg 209 in Malden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 323 6037, of door te mailen via de website: http://www.austriasport.nl/

Hoe kom je bij Austria Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Austria Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Austria Sport

Bezoekers bekeken ook