FIKAGEAR

FIKAGEAR kun je vinden aan de Zeelbergseweg 35 in Valkenswaard.

Meer informatie over FIKAGEAR in Valkenswaard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenswaard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is FIKAGEAR wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, FIKAGEAR in Valkenswaard is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is FIKAGEAR vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is FIKAGEAR in Valkenswaard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over FIKAGEAR ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Zeelbergseweg 35 in Valkenswaard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 402 0903, of door te mailen via de website: https://fikagear.com/

Hoe kom je bij FIKAGEAR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FIKAGEAR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. FIKAGEAR

Bezoekers bekeken ook