IJsbaan Twente

IJsbaan Twente kun je vinden aan de Colosseum 90 in Enschede.

Meer informatie over IJsbaan Twente in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsbaan Twente wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsbaan Twente in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsbaan Twente vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsbaan Twente in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsbaan Twente ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Colosseum 90 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 53 460 1970, of door te mailen via de website: http://www.ijsbaan-twente.nl/

Hoe kom je bij IJsbaan Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsbaan Twente

Bezoekers bekeken ook