IJsvereniging Kolham

IJsvereniging Kolham kun je vinden aan de Hoofdweg 77 Achter in Kolham.

Meer informatie over IJsvereniging Kolham in Kolham

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kolham of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsvereniging Kolham wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsvereniging Kolham in Kolham is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsvereniging Kolham vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsvereniging Kolham in Kolham meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsvereniging Kolham ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Hoofdweg 77 Achter in Kolham. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 19111790, of door te mailen via de website: https://www.facebook.com/ijsbaankolham/

Hoe kom je bij IJsvereniging Kolham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsvereniging Kolham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsvereniging Kolham

Bezoekers bekeken ook