IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen

IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen kun je vinden aan de Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven.

Meer informatie over IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.kemphanen.nl/

Hoe kom je bij IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen

Bezoekers bekeken ook