Mobil-Ice

Mobil-Ice kun je vinden aan de Leeuwarderstraatweg 21 in Heerenveen.

Meer informatie over Mobil-Ice in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mobil-Ice wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mobil-Ice in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mobil-Ice vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mobil-Ice in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mobil-Ice ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Leeuwarderstraatweg 21 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 51294772, of door te mailen via de website: http://www.mobil-ice.nl/

Hoe kom je bij Mobil-Ice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobil-Ice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mobil-Ice

Bezoekers bekeken ook