IJsclub De Eendracht Schagerbrug

IJsclub De Eendracht Schagerbrug kun je vinden aan de Grote Sloot 367a in Schagerbrug.

Meer informatie over IJsclub De Eendracht Schagerbrug in Schagerbrug

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schagerbrug of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsclub De Eendracht Schagerbrug wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsclub De Eendracht Schagerbrug in Schagerbrug is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsclub De Eendracht Schagerbrug vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsclub De Eendracht Schagerbrug in Schagerbrug meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsclub De Eendracht Schagerbrug ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Grote Sloot 367a in Schagerbrug. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.ijsclubdeeendrachtschagerbrug.jouwweb.nl/

Hoe kom je bij IJsclub De Eendracht Schagerbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub De Eendracht Schagerbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsclub De Eendracht Schagerbrug

Bezoekers bekeken ook