Intersport Goes

Intersport Goes kun je vinden aan de Kreukelmarkt 53 in Goes.

Meer informatie over Intersport Goes in Goes

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Goes of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Goes wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Goes in Goes is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Goes vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Goes in Goes meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Goes ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kreukelmarkt 53 in Goes. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 113 270 860, of door te mailen via de website: https://www.intersportgoes.nl/

Hoe kom je bij Intersport Goes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Goes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Goes

Bezoekers bekeken ook