Optima Sports

Optima Sports kun je vinden aan de Gouwakker 4 in Hedel.

Meer informatie over Optima Sports in Hedel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hedel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Optima Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Optima Sports in Hedel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Optima Sports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Optima Sports in Hedel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Optima Sports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Gouwakker 4 in Hedel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 599 6004, of door te mailen via de website: https://www.hockey-grips.com/

Hoe kom je bij Optima Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optima Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Optima Sports

Bezoekers bekeken ook