Hyro Sports Enschede

Hyro Sports Enschede kun je vinden aan de Colosseum 90 in Enschede.

Meer informatie over Hyro Sports Enschede in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hyro Sports Enschede wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hyro Sports Enschede in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hyro Sports Enschede vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hyro Sports Enschede in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hyro Sports Enschede ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Colosseum 90 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 044 0322, of door te mailen via de website: http://hyro.nl/

Hoe kom je bij Hyro Sports Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hyro Sports Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hyro Sports Enschede

Bezoekers bekeken ook