Jumbo Hockey Bussum

Jumbo Hockey Bussum kun je vinden aan de Sint Vitusstraat 17 in Bussum.

Meer informatie over Jumbo Hockey Bussum in Bussum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bussum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Hockey Bussum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Hockey Bussum in Bussum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Hockey Bussum vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Hockey Bussum in Bussum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Hockey Bussum ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Sint Vitusstraat 17 in Bussum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 693 2487, of door te mailen via de website: https://www.jumbohockey.com/

Hoe kom je bij Jumbo Hockey Bussum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Hockey Bussum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jumbo Hockey Bussum

Bezoekers bekeken ook