Sport met Snelders

Sport met Snelders kun je vinden aan de Spoorstraat 49 in Wijchen.

Meer informatie over Sport met Snelders in Wijchen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wijchen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sport met Snelders wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sport met Snelders in Wijchen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sport met Snelders vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sport met Snelders in Wijchen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sport met Snelders ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Spoorstraat 49 in Wijchen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 641 5467, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sport met Snelders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport met Snelders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sport met Snelders

Bezoekers bekeken ook