Cricket spullen en Hockey materialen

Cricket spullen en Hockey materialen kun je vinden aan de Lindenlaan 376 in Amstelveen.

Meer informatie over Cricket spullen en Hockey materialen in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Cricket spullen en Hockey materialen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Cricket spullen en Hockey materialen in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Cricket spullen en Hockey materialen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Cricket spullen en Hockey materialen in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Cricket spullen en Hockey materialen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Lindenlaan 376 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 26016682, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Cricket spullen en Hockey materialen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cricket spullen en Hockey materialen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Cricket spullen en Hockey materialen

Bezoekers bekeken ook