Decathlon Nijmegen

Decathlon Nijmegen kun je vinden aan de Grote Markt 3 in Nijmegen.

Meer informatie over Decathlon Nijmegen in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Decathlon Nijmegen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Decathlon Nijmegen in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Decathlon Nijmegen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Decathlon Nijmegen in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Decathlon Nijmegen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Grote Markt 3 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 000 3637, of door te mailen via de website: https://www.decathlon.nl/landing/decathlon-nijmegen/_/R-a-sportwinkel-nijmegen?utm_source=gmb&utm_medium=local&utm_campaign=nijmegen&utm_content=2225

Hoe kom je bij Decathlon Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decathlon Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Decathlon Nijmegen

Bezoekers bekeken ook