Sportpunt Deurne

Sportpunt Deurne kun je vinden aan de Kerkstraat 24 in Deurne.

Meer informatie over Sportpunt Deurne in Deurne

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Deurne of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpunt Deurne wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpunt Deurne in Deurne is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpunt Deurne vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpunt Deurne in Deurne meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpunt Deurne ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kerkstraat 24 in Deurne. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 493 321 200, of door te mailen via de website: http://www.sportpunt.nl/

Hoe kom je bij Sportpunt Deurne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpunt Deurne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpunt Deurne

Bezoekers bekeken ook