Reus Sport

Reus Sport kun je vinden aan de Marsdiepstraat 249 in Den Helder.

Meer informatie over Reus Sport in Den Helder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Helder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Reus Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Reus Sport in Den Helder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Reus Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Reus Sport in Den Helder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Reus Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Marsdiepstraat 249 in Den Helder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 223 610 066, of door te mailen via de website: http://www.reussport.nl/

Hoe kom je bij Reus Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reus Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Reus Sport

Bezoekers bekeken ook