Hyro Sports Deventer

Hyro Sports Deventer kun je vinden aan de Zwaluwenburg 29 in Deventer.

Meer informatie over Hyro Sports Deventer in Deventer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Deventer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hyro Sports Deventer wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hyro Sports Deventer in Deventer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hyro Sports Deventer vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hyro Sports Deventer in Deventer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hyro Sports Deventer ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Zwaluwenburg 29 in Deventer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 044 0322, of door te mailen via de website: http://www.hyro.nl/

Hoe kom je bij Hyro Sports Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hyro Sports Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hyro Sports Deventer

Bezoekers bekeken ook