Mixed Hockey Club De Warande

Mixed Hockey Club De Warande kun je vinden aan de Paterserf, Warandelaan 7 in Oosterhout.

Meer informatie over Mixed Hockey Club De Warande in Oosterhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oosterhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club De Warande wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club De Warande in Oosterhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club De Warande vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club De Warande in Oosterhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club De Warande ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Paterserf, Warandelaan 7 in Oosterhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 426 766, of door te mailen via de website: https://www.mhcdewarande.nl/site/Default.asp

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club De Warande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club De Warande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club De Warande

Bezoekers bekeken ook