Schoonhovense Mixed Hockey Club

Schoonhovense Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Oost, Prunuslaan 3 in Schoonhoven.

Meer informatie over Schoonhovense Mixed Hockey Club in Schoonhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schoonhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Schoonhovense Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Schoonhovense Mixed Hockey Club in Schoonhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Schoonhovense Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Schoonhovense Mixed Hockey Club in Schoonhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Schoonhovense Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Oost, Prunuslaan 3 in Schoonhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 182 385 255, of door te mailen via de website: http://www.smhc.info/

Hoe kom je bij Schoonhovense Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonhovense Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Schoonhovense Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook