Pinoké

Pinoké kun je vinden aan de Jan Tooroplaan 46 in Amstelveen.

Meer informatie over Pinoké in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Pinoké wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Pinoké in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Pinoké vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Pinoké in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Pinoké ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Jan Tooroplaan 46 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 645 6068, of door te mailen via de website: http://www.pinoke.nl/

Hoe kom je bij Pinoké? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pinoké het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Pinoké

Bezoekers bekeken ook