MHC HOCO

MHC HOCO kun je vinden aan de Sportlaan 10 in Oisterwijk.

Meer informatie over MHC HOCO in Oisterwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oisterwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC HOCO wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC HOCO in Oisterwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC HOCO vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC HOCO in Oisterwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC HOCO ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 10 in Oisterwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 528 3233, of door te mailen via de website: http://www.mhchoco.nl/

Hoe kom je bij MHC HOCO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC HOCO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC HOCO

Bezoekers bekeken ook