Hockeyclub HCM Arnhem

Hockeyclub HCM Arnhem kun je vinden aan de Drielsedijk 17-E in Arnhem.

Meer informatie over Hockeyclub HCM Arnhem in Arnhem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Arnhem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub HCM Arnhem wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub HCM Arnhem in Arnhem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub HCM Arnhem vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub HCM Arnhem in Arnhem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub HCM Arnhem ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Drielsedijk 17-E in Arnhem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 26 381 5201, of door te mailen via de website: http://www.hcmarnhem.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub HCM Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub HCM Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub HCM Arnhem

Bezoekers bekeken ook