SilverDome Ice, Fun & Events

SilverDome Ice, Fun & Events kun je vinden aan de Van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer.

Meer informatie over SilverDome Ice, Fun & Events in Zoetermeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zoetermeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SilverDome Ice, Fun & Events wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SilverDome Ice, Fun & Events in Zoetermeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SilverDome Ice, Fun & Events vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SilverDome Ice, Fun & Events in Zoetermeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SilverDome Ice, Fun & Events ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 79 330 5000, of door te mailen via de website: http://www.silverdome.nl/

Hoe kom je bij SilverDome Ice, Fun & Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SilverDome Ice, Fun & Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SilverDome Ice, Fun & Events

Bezoekers bekeken ook