Rick Sports

Rick Sports kun je vinden aan de Hogestraat 69-1 in Druten.

Meer informatie over Rick Sports in Druten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Druten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rick Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rick Sports in Druten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rick Sports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rick Sports in Druten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rick Sports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hogestraat 69-1 in Druten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 487 512 545, of door te mailen via de website: https://www.ricksports.nl/

Hoe kom je bij Rick Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rick Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rick Sports

Bezoekers bekeken ook